Junior Ekonomiassistent

Stockholm

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa hos ett av Sveriges mest intressanta IoT-företag? Vi söker nu en Junior Ekonomiassistent till Automile som vill vara med och bidra i ett växande bolag, verksamt på en internationell spelplan. Är du proaktiv och service-minded med sinne för både siffror och människor? Hos Automile får du möjlighet att bidra och göra skillnad för bolagets fortsatta framfart. Du kommer att ha en central roll när det gäller att växa bolagets lönsamhet, tillsammans med dina två kollegor på ekonomiavdelningen. Automile har kontor i Stockholm, Sundsvall, Oslo, Kalifornien och Utah och denna tjänst är placerad på Stockholmskontoret med utsikt över Sergels Torg. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

Erfarenhet

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från kundsupport, en assistentroll eller liknande tjänst samt besitter komplett gymnasiekompetens, gärna med inriktning ekonomi. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i hela Office-paketet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du trivs i en föränderlig och händelserik miljö där ingen dag är sig lik. Du är självständig i ditt arbete, vågar ta initiativ och driva ditt arbete framåt. Då rollen har exponering mot många kontaktytor är det viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och tycker om att ha en social roll med kontakt till flertalet parter, internt såväl som externt. Du ska vara duktig på lösa problem, som du inte stött på tidigare, och du ska kunna ge kunder en bra upplevelse av Automile, även när du måste stå på dig om t.ex. en obetald faktura som behöver betalas.

Automile

Automile är ett av Sveriges mest intressanta Internet of Things (IoT) -företag som på kort tid blivit en viktig global aktör på marknaden för uppkopplade fordon. Vi bygger produkter som i grunden förenklar livet för människor ute på fältet genom att erbjuda en hårdvara som är enkel att installera och en SaaS-produkt som kombinerar big data, webb och mobil.

Automile är uppbackat av ledande investeringsfonder och Venture Capitalist’s som Insight Venture Partners, Jason Lemkin från SaaStr, Salesforce Ventures, Dawn Capital, Point Nine Capital, Niklas Zennström (Skype), Justin Kan (Y Combinator) och Sam Nurmi (grundare av Pingdom).

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Tjänsten rapporterar till vår finanschef Åsa Jynnesjö. Kontaktperson för rekryteringen är HR chef Maria Ingelsson.

Ansök nu!
Inkludera ett CV och ett personligt brev.

Har du frågor eller funderingar, maila oss på jobs@automile.com.

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Testa oss du också

Automile används av fler än 15 000 företag med 100 000 abonnenter – allt från egenföretagare till storföretag med tusentals anställda.