Account Executive

Stockholm

I rollen som Account Executive kommer du att representera och sälja Automiles marknadsledande tjänster och lösningar. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder.

Du kommer ha 100 bollar i luften samtidigt och strävar alltid mot nya, högre mål.

För att vara en framgångsrik Account Executive och lyckas hos oss på Automile är du en utpräglad affärsman/kvinna med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer. Du har en hög förmåga att jaga nya kunder samtidigt som du utvecklar din befintliga kundstock.

För dig är det självklart att guida din kund genom hela säljprocessen och implementeringen. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov.

Kravprofil

Omfattning och tillträde

Vi erbjuder dig

Mer om företaget

Automile är ett snabbväxande bolag inom Internet of Things (IoT). Med den perfekta blandningen av big data, teknologi och SaaS förändrar Automile spelplanen för sina kunder och hjälper dem att bli mer lönsamma med produkter och tjänster inom elektroniska körjournaler och fleet management.

Automile har idag tagit in närmare 50 miljoner dollar i riskkapital och har flera erkända investerare bakom sig, såsom Insight Venture Partners, Jason Lemkin från SaaStr Fund, Salesforce Ventures, Dawn Capital, Point Nine Capital, Niklas Zennström (Skypes grundare), Justin Kan (Partner på Y Combinator), och Sam Nurmi (Pingdoms grundare).

Automile har idag tusentals nöjda kunder över hela världen, från olika branscher och av alla storlekar.

Ansök nu!
Inkludera ett CV och ett personligt brev.

Har du frågor eller funderingar, maila oss på jobs@automile.com.

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Testa oss du också

Automile används av fler än 15 000 företag med 100 000 abonnenter – allt från egenföretagare till storföretag med tusentals anställda.