Key Account Manager (new business) till vårt Enterprise team

Stockholm

Vill du representera en av världens ledande leverantörer av SaaS lösning inom fleet management och elektronisk körjournal? Vi på Automile har siktet inställt på tillväxt och söker en affärskvinna/man som vill vara med och spela en stor roll i vår fortsatta framgång!

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder. Du kommer att representera och sälja Automiles marknadsledande tjänster och lösningar till större maskin- och vagnparker. Du driver hela säljprocessen och du kommer också att vara ansvarig för implementering av dina kunder tillsammans med vårt Customer Success Team. Automile är ett bolag som hela tiden strävar efter att vara nr 1 i branschen både när det gäller kundnöjdhet och produkt men även när det gäller vår tillväxt, därför är det viktigt att du som söker denna roll har en stark vinnarmentalitet och brinner för att göra affärer och älskar att jobba mot högt uppsatta mål.

Din profil

För att vara en framgångsrik och lyckas hos oss på Automile är du en utpräglad affärskvinna/man med en stark Hunter ådra. Din drivkraft är nya affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov. För att trivas hos oss är det viktigt att man kan ställa om fort eftersom vi lever i en föränderlig bransch.

Tidigare erfarenhet och egenskaper

Omfattning och tillträde

Vi erbjuder dig

Mer om företaget

Automile är ett snabbväxande bolag inom Internet of Things (IoT). Med den perfekta blandningen av big data, teknologi och SaaS förändrar Automile spelplanen för sina kunder och hjälper dem att bli mer lönsamma med produkter och tjänster inom elektroniska körjournaler och fleet management.

Automile har idag tagit in närmare 50 miljoner dollar i riskkapital och har flera erkända investerare bakom sig, såsom Insight Venture Partners, Jason Lemkin från SaaStr Fund, Salesforce Ventures, Dawn Capital, Point Nine Capital, Niklas Zennström (Skypes grundare), Justin Kan (Partner på Y Combinator), och Sam Nurmi (Pingdoms grundare).

Automile har idag tusentals nöjda kunder över hela världen, från olika branscher och av alla storlekar.

Ansökan

Skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Har du några funderingar kring tjänsten, tveka inte att kontakta oss jobs@automile.com.

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Testa oss du också

Automile används av fler än 15 000 företag med 100 000 abonnenter – allt från egenföretagare till storföretag med tusentals anställda.